Android / Gadget-uri / Stiri / Telefoane

Samsung: Am vandut 100 de millioane de smartphone-uri Galaxy S

Seria de smartphone-uri Galaxy S a celor de la Samsung a depasit pragul de 100 de milioane de dispozitive vandute.

Nava amiral a celor de la Samsung, asa cum mai este numita seria Galaxy S, a reusit sa depaseasca aceasta cota in 2 ani si 7 luni de la lansarea primului smartphone Galaxy S in Mai 2010.

Totodata, compania sustine ca Galaxy S3 se vinde “intr-un ritm mult mai alert” depasind 10 milion de dispozitive vandute in 50 de zile. Vanzarile de Galaxy S3 au ajuns la 30 de milioane de unitati in 5 luni, si la 40 de milioane in 7 luni, cu o medie zilnica a vanzarilor de aproximativ 190,000 de dispozitive.  Galaxy S2 este descris ca un element de echilibru dupa ce a inregistrat vanzari de 40 de milioane de unitati in 20 de luni.

Samsung numeste seria Galaxy ca fiind “forta calauzitoare” din care a stat in spatele cresterii pe care fabricantul de electronice a inregistrat-o in piata globala a smartphone-urilor. Compania estimeaza ca in total vanzarile vor ajunge la 56 miliarde de dolari dupa cel de-al patrulea trimestru din 2012, rezultatele fiind programate pentru a fi anuntate pe 25 ianuarie.

Este unanim acceptat faptul ca seria Galaxy S este foarte populara. Potrivit ultimelor cercetari, un numar important al celor din generatia tanara — Generatia Y, daca vreti — descriu telefoanele Samsung ca fiind “cool” in comparatie cu cele din oferta Apple. Daca prezentul apartine produselor Samsung, atunci recent anuntatul Galaxy S2 Plus, dotat cu sistem de operare Android Jelly Bean, ar putea fi urmatorul model care va depasi recodul de vanzari al companiei.

Tags: , ,

Comentarii prin facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

StarCraft II: Pe aripile libertăţii  |