Gadget-uri / Stiri

Ochelarii Google sunt purtati chiar de cofondator in metroul din New York

Afisand o imagine de hot de bijuterii, cofondatorul Google a fost vazut in cel mai reprezentativ mijloc de transport public din New York purtand “viitorul” pe nas. Sergey Brin a devenit recent un instrument de marketing ambulant pentru cea mai noua inovatie a companiei sale,  Ochelarii Google.

Acest dispozitiv va proiecta toata informatia de care avem nevoie despre un subiect direct in ochi (de examplu, Mariah Carey tocmai a sarutat pe cineva) si asta in timp ce ne luptam sa prindem urmatorul tren la o ora de varf.

In urma cu cateva zile Brin a cutreierat cu metroul newyorkez purtandu-si ochelarii. In acest loc unde poti intalni petrecareti, preoti, stipperi sau traderi de pe Wall Street, Brin s-a asezat calm intr-un vagon imbracat ca un membru al echipei de spargatori din “Ocean Eleven.

Intalnirea cu cel de-al cincelea cel mai puternic om de pe planeta (conform revistei Forbes) a fost anuntata imediat de sute de tweet-uri ale celorlalti calatori. In ciuda entuziasmului, multi se intrebau daca intr-adevar Brin primea informatii pe acei ochelari. Probabil ca in acel moment era offline la fel ca si ceilalti calatori. Intrebarea este unde va fi vazut  Brin data viitoare purtand “viitorul” pe nas. Probabil se va putea scrie: “Brin a fost vazut in Hustler Club purtand Ochelarii Google”.

Tosuti este minunat sa ne imaginam ca intr-o zi vom avea posibilitatea de a sta unii langa altii in metrou si de a nu ne uita in gol unii la altii, intrebandu-ne care sunt preocuparile celorlalti. In loc de a face asta am putea utiliza tehnologia recunoasterii faciale inclusa in Ochelarii Google pentru a-i putea identifica pe ceilalti calatori. Urmatorul pas ar fi sa descoperim exact ce au facut cu o noapte inainte. La urma urmei, majoritatea posteaza instantaneu tot ceea ce face pe Facebook, deci tot ce am avea de facut ar fi sa rugam ochelarii sa ne arate fotografiile. Urmarea ar fi ca am incepe sa chicotim necontrolat si aparent fara motiv.

Viitorul se anunta luminos.

Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Medal of Honor  |