Apple / Gadget-uri / Stiri / Telefoane

Lanseaza Apple un iPhone mai ieftin?

Am tot auzit zvonuri cum ca Apple ar lucra la un iPhone mai ieftin, zvonurile fiind sustinute atat de The Wall Street Journal cat si de Bloomberg. Dar se pare ca totusi nu va fi cazul pana la urma.

Intr-un interviu acordat publicatiei chinezesti Shanghai Evening News, Phil Schiller – Senior Vice President Worldwide Marketing la Apple, a afirmat ca “In ciuda popularitatii in crestere de care se bucura smartphone-urile ieftine [in China], acesta nu va fi niciodata viitorul produselor Apple”.

In timp ce aceasta afirmatie vine ca o respingere clara a zvonurilor, nu ar fi pentru prima data cand Apple spune ca nu ar face ceva si totusi face acel lucru ulterior. Totodata, considerand strategia Apple de a lansa viitoarele generatii de iPhone-uri la un pret mai scazut, nu putem sa nu ne intrebam unde anume pe piata isi va face locul acest ‘iPhone ieftin’ si mai ales daca este intr-adevar dorit de catre consumatori.

Tags: , ,

Comentarii prin facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Transmisie live doar pentru clienţii Apple  |    |    |