Gadget-uri / Slider / Stiri / TV & Audio

Atingerea fină Pixelsense a unui SUR40

Conectaţi-vă mai bine cu oamenii cu ajutorul noului afişaj Samsung SUR40 cu Microsoft® Pixelsense™. Creat cu ajutorul Microsoft™, acest instrument revoluţionar pentru afişare va creşte considerabil loialitatea faţă de marca dvs., precum şi productivitatea, schimbând modul în care companiile interacţionează cu clienţii şi, totodată, modul de colaborare între utilizatori. Afişajul Samsung SUR40 cu Microsoft® Pixelsense™ atrage atenţia utilizatorilor cu uşurinţă. Cea mai recentă tehnologie şi aplicaţii precum interfaţa naturală cu utilizatorul garantează că utilizatorii sunt complet copleşiţi şi uluiţi de această experienţă. De asemenea, suprafaţa mare cu 52 de puncte de contact recunoscute simultan, precum şi funcţia de recunoaştere a obiectelor furnizează posibilităţi mai mari de multitasking. Experimentaţi generaţia următoare a afişajului prin SUR40 de la Samsung cu Microsoft® Pixelsense™.

Adunaţi mai mulţi utilizatori în jurul afişajului Microsoft® Pixelsense™

Prezentaţi utilizatorilor o experienţă informatică faţă în faţă, oferindu-le o colaborare mai strânsă între mai multe persoane. Cu peste 52 de intrări simultane disponibile, câţiva utilizatori vor putea interacţiona în acelaşi timp cu afişajul Samsung SUR40 cu Microsoft® Pixelsense™. Datorită acestui pas înainte în tehnologia interacţiunii cu utilizatorii, ei pot utiliza aceeaşi suprafaţă pentru a lucra la proiecte individuale sau la un proiect unic cu mai multe componente. Această funcţionalitate face posibilă apariţia unei noi game de aplicaţii sociale pentru mai mulţi utilizatori. Puteţi realiza mai mult împreună datorită activităţii informatice pentru mai mulţi utilizatori.

Descoperiţi recunoaşterea obiectelor, versatilă şi sensibilă.

Utilizaţi la maximum tehnologia de ultimă generaţie care recunoaşte chiar mai multe obiecte fizice aşezate pe ecran. Cu ajutorul software-ului de recunoaştere a obiectelor, afişajul SUR40 cu Microsoft® Pixelsense™ poate distinge, accesa şi răspunde dispozitivelor wireless. Cu senzorii integraţi PixelSense™ construiţi direct în straturile LCD, obiectele marcate (de exemplu, cărţile de vizită, bonurile valorice, cupoanele şi fluturaşii) care conţin anumite tipare şi forme pot fi recunoscute, de asemenea, şi poate reacţiona la ele. Obţineţi o reacţie mai bună cu afişajul Samsung SUR40 cu Microsoft® Pixelsense™ şi tehnologia de recunoaştere a obiectelor.
Vizitează Samsung SUR40 pentru şi mai multă uimire.
Tags: , ,

Comentarii prin facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ce ştii despre bara de adrese a Firefox? (3)  |